Vesihuolto

Matala harmaavesipuhdistamo

Matala harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu harmaiden kotitalousjätevesien käsittelyyn vapaa-ajan asunnossa. Tuoteperheeseen kuuluu 3 erikokoista puhdistamoa. Matala puhdistamo 10 soveltuu paikkoihin, joissa on pieni vedenkulutus, enintään 400 l/päivä ja 55 l/h. Matala puhdistamo 20 ja 25 soveltuvat paikkoihin, joissa on hieman suurempi vedenkulutus, enintään 750 l/päivä ja 75 l/h. Jos halutaan harmaavesijärjestelmä, joka pystyy käsittelemään tiskit, suihkut, pyykit ja astianpesukoneet, tulisi valita mallit 20 tai 25.

Jita Saunakaivo harmaavesipuhdistamo

Jita Saunakaivo -harmaavesipuhdistamo on tarkoitettu saunan harmaiden saunan pesuvesien käsittelyyn vapaa-ajan asunnossa. Puhdistamo soveltuu 5 asukkaan harmaiden jätevesien (n.s kantovesikohteissa saunan jätevedet), mitoitusvirtaama on 300 L/vrk. Tuoteperheeseen kuuluu 2 erikokoista puhdistamoa.

Tillsyn på minireningsverk inklusive mätning av funktion

Tutkimustiivistelmä Tillsyn på minireningsverk inklusive mätning av funktion -tutkimuksesta, jossa tehtiin usean pienpuhdistamon toimivuusseurantaa.

FANN Ympäristötekniikan In-Drän -maasuodattamo, Paimio

Tutkimustiivistelmä FANN Ympäristötekniikan In-Drän -maasuodattamon toimivuusseurannasta tavanomaisessa käyttökohteessa Paimiossa.

FANN Ympäristötekniikan horisontaalinen In-Drän -maasuodattamo, Turku

Tutkimustiivistelmä FANN Ympäristötekniikan horistonataalisen In-Drän -maasuodattamon toimivuusseurannasta tavanomaisessa käyttökohteessa Turussa.