Vesihuolto

Oikea ja realistinen vesihuoltopalvelun hinnoittelupolitiikka -raportti

Raportti oikeasta ja realistisesta vesihuoltopalvelun hinnoittelupolitiikasta. Tämä materiaali on tehty Turun ammattikorkeakoulun Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden toimesta Varsinais-Suomen ELY:n toimeksiantona.

Oikea ja realistinen vesihuoltopalvelun hinnoittelupolitiikka -esitys

Diaesitys oikeasta ja realistisesta vesihuoltopalvelun hinnoittelupolitiikasta. Tämä materiaali on tehty Turun ammattikorkeakoulun Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden toimesta Varsinais-Suomen ELY:n toimeksiantona.

Laitoskoon mahdollisen kasvattamisen hyödyt ja haitat -raportti

Raportti laitoskoon mahdollisen kasvattamisen hyödyistä ja haitoista. Tämä materiaali on tehty Turun ammattikorkeakoulun Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden toimesta Varsinais-Suomen ELY:n toimeksiantona.

Laitoskoon mahdollisen kasvattamisen hyödyt ja haitat -esitys

Diaesitys laitoskoon mahdollisen kasvattamisen hyödyistä ja haitoista. Tämä materiaali on tehty Turun ammattikorkeakoulun Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden toimesta Varsinais-Suomen ELY:n toimeksiantona.

Vesihuollon huoltovarmuuskriittisyyden edellytykset -raportti

Raportti vesihuollon huoltovarmuuskriittisyyden edellytyksistä. Tämä materiaali on tehty Turun ammattikorkeakoulun Energia- ja ympäristötekniikan opiskelijoiden toimesta Varsinais-Suomen ELY:n toimeksiantona.